fredag 17. desember 2010

Løp og kjøp!

Mitt kjære QPR møtte veggen forrige fredag. Guttene fra Watford tok med seg alle poengene fra Loftus. Årets første tap var et faktum. Men det måtte komme. 19 kamper uten tap er imponerende.
Men nå er det viktig at laget slår tilbake mot formsterke Leeds United på Elland Road.

QPR har vært gode i år. Vi nærmer oss halvspilt sesong og 1.plassen er fortsatt vår. Men det skal sies at laget har hatt marginene på sin side i mange kamper. Flere kamper er avgjort på overtid og dommeravgjørelser har gått klubbens vei i enkelte oppgjør. Men det er et godt tegn. Gode lag har flyt.

Det jeg mener klubben nå må gjøre er å investere i to-tre spillere når overgangsvinduet åpner i januar. Vi kan ikke slippe denne tabelledelsen, og vi - fansen - skriker ettter opprykk. Det er lenge siden sist. 1996. Alt for lenge siden.

Så er spørsmålet. Hvilke spillertyper bør klubben lete etter? Jo, jeg har svaret. Vi må forsterke det defensive. Gjerne en stopper eller to og en vingback. Connolly og Gorkks i midtforsvaret har klart seg meget bra i år, men vi ser i enkelte kamper at samspillet og posisjoneringen mellom de to ikke har vært bra. I tillegg mangler begge to tempo. På benken sitter Fitz Hall. Klossete og elendig med kula. Han er ikke i nærheten spør du meg.

Vil benytte anledningen til å ønske første nordmannen velkommen til verdens deiligste klubb. Petter Vaagan Moen - "Mjøsas Beckham". Jeg har tro på han. Vi mangler en venstrebein-spiller. Han kan gå rett inn på laget. Men ligaen er fysisk meget tøff. Tren styrke, Petter!

Det kommer til å bli knallhardt for QPR fremover. Når man leder tabellen møter man motiverte lag som ønsker å knekke en. Det er viktig å ha en god og bred tropp. Skader vil komme.

Vi må ikke rote bort dette nå. Da begynner jeg å grine.

1 kommentar:

  1. Dritkul stadion. Skikkelig engelskt opplegg.

    Synes det er slik en stadion for 25.000 tilskuere skal se ut.. To etasjer rett på hverandre på kortsidene og litt sluttning på langsiderne..
    Blir saklig stemmning.
    Var ikke akkurat klasse på hjemmelaget denne dagen, men de kommer nok ta seg langt i år..

    SvarSlett